הבוקר נחתה בנתב"ג "אייר צנטרום" האוזבקית, בטיסה ישירה מטשקנט, אוז...
היום חברת התעופה "היינאן איירליינס" תחדש את הקו הישיר מנתב"ג לביי...
שיא נוסעים בנתב"ג: היום יעברו בנתב"ג כ 82,000 נוסעים ב 514 טיסות
טיסות זולות מ 35$ לכיוון לטורינו איטליה
טיסות זולות מ 25$ לכיוון לפוזנן פולין
שני בתי קפה חדשים נפתחו בנתב"ג – טאטי וקפה קפה 02 שהחליף את ארומה. המ...
נפתחו שני בתי קפה חדשים בדיוטי פרי בנתב"ג לקראת חופשת הפסח
גם היום תנועת הנוסעים בנתב"ג תהיה גבוהה, עם 69,000 נוסעים שיעברו בנתב"...
השביתה ביוון: הודעות ועדכונים מחברות התעופה הישראליות
ישראייר תפעיל טיסות מרמון לרודוס החל מתחילת חודש יולי, זאת בנוסף לקו שפועל מרמון...
מחר, ה 9.4, תהיה שביתה ביוון, כולל בכל שדות התעופה ביוון. מדובר על יום עמוס בתע...
טיסות זולות לז'נבה ב 124$ לכיוון
אטרקציות ברודוס – המקומות שאסור לפספס באי היווני הקסום
טיסות זולות לרודוס מ 65$ לכיוון בחודש אפריל
טיסות זולות לסופיה מ 40$ לכיוון בחודש הקרוב
המבצע של ארקיע לניו יורק: הלוך חזור מ 890$
טרקלין המלך דוד של אלעל, יסגר בלילה שבין יום שלישי ליום רביעי (8.4-9.4) לצורך הכ...
חברת התעופה 'רד ווינגס' תפעיל קו טיסה ממוסקבה וסוצ'י לנמל התעופה רמון החל מה 12 ...
חברות התעופה שהטיסו הכי הרבה נוסעים בנתב"ג בחודש מרץ
טיסות זולות לוינה מ 32$ לכיוון
3 חודשים מהשקת טופס ה ETA בכניסת תיירים לישראל, הוגשו כ 249,000 בקשות כניסה לישר...
המספרים עולים, היום יעברו בנתב"ג כ 68,900 נוסעים ב 420 טיסות
היום יעברו בנתב"ג כ 66,100 נוסעים, ב 418 טיסות בינלאומיות. השבוע צפוי להיות...
טיסות זולות לבלגרד עד 249$ הלוך חזור
הביג בן מתקתק שוב בדרך לנתב"ג: בריטיש איירווייס חזרה
השיא המטורף של ריינאייר – ומי הנוסעת שזכתה בטיסות חינם לשנה?
טיסות זולות לבודפשט ב 50$ לכיוון
שבוע טוב, הערב, חברת התעופה 'בריטיש איירוויז' תחדש את פעילותה בישראל. בתחילה תחז...
טיסות אלעל זולות מ 120$ עד 245$ הלוך חזור
טיסות לבטומי עד 100$ לכיוון בחודש אפריל
אטרקציות בבטומי – כל מה שכדאי לראות ולחוות בעיר הכי שיקית בגאורגיה
תפילת הדרך בטיסה – מה אומרים ומתי אומרים
עם הצטרפות אלעל, יעמוד מספר הטיסות היומי בקו נתב"ג-רמון על 13-15 טיסות יומי...
חוזרת לרוסיה: אלעל מחדשת את הקו למוסקבה
אלעל מודיעה על חידוש הקו למוסקבה, החל מה 1 במאי, עם 7 טיסות שבועיות
7 דברים שחייבים לבדוק לפני שסוגרים טיסה – גם אם היא ב-19 אירו
טיסות זולות לפאפוס ב 55$ הלוך חזור
טיסות אלעל זולות למיקונוס מ 75$ לכיוון
טיסות זולות לאבו דבאי ב 167$ הלוך חזור
אטרקציות באבו דאבי – המקומות שאסור לפספס
טיסות זולות למילאנו ב 116$ הלוך חזור
הנוסע המיליון עבר היום במעבר הגבול
חברת התעופה 'דלתא' חזרה הבוקר לנתב"ג, ותטוס בקו תל אביב-ניו יורק לראשונה מת...
הבוקר חזרה לישראל חברת התעופה של לטביה 'אייר בלטיק' , ותפעיל שלוש טיסות שבועיות ...
החל מהיום, ה 2.4, גם בעלי דרכון אירופאי נדרשים למלא טופס אלקטרוני בכניסה לבריטני...
טיסות זולות לוילנא ליטא ב 119$ הלוך חזור
אתרים בחינם בפסח 2025: בנק הפועלים פותח את שערי התרבות והטבע ברחבי הארץ- הרשימה ...
החל מ 1.5 , כלל הטסים לתאילנד יתבקשו למלא טופס אלקטרוני לפני הטיסה. הטופס מונפק ...
טיסות זולות מ 35$ לכיוון לפוזנן פולין
טיסות אלעל וישראייר לרודוס מ 70$ לכיוון
בהנחיית שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, ח"כ תא"ל מיל' מירי רגב פרסמה רשות שדות התעופה מכרז להקמת מעבדת קורונה בנתב"ג שתפעל על פי הנחיות משרד הבריאות ומתווה פתיחת השמיים שיסוכם יחד עם שרת התחבורה ושר הבריאות. בהנחיית השרה רגב ועל פי הסיכום עם משרד הבריאות הזוכים במשרד יצטרכו להביא ציוד רפואי ועובדים מחו"ל, על מנת שלא לפגוע בכוח האדם של משרד הבריאות למעבדות הקורונה.
נערכים לפתיחת השמיים: רשות שדות התעופה מפרסמת את המכרז להפעלת מעבדת הקורונה בנתב"ג, כהיערכות מקדימה לביצוע הבדיקות בנמל התעופה בן גוריון. הזוכה במכרז יתחייב להקים את מערך בדיקות הקורונה בנתב"ג עד 45 יום מרגע חתימת החוזה ולאחר זכייתו. על פי פרטי המכרז, מערך הבדיקות יחויב בבדיקות של לא פחות מ-800 נוסעים בשעה ובמסגרת המכרז יתחייב הזוכה לאפשר את תוצאת הבדיקה והחזרתה לנוסע עד 14 שעות מרגע הדגימה.
במשרד התחבורה ורשות שדות התעופה עדכנו כי ניהול תהליך הרישום ותוצאות הבדיקה יבוצעו באפליקציה אותה יוריד הנוסע. שירות בדיקות הקורונה לנוסעים הנכנסים והיוצאים מישראל יכלול מערך דגימות מורחב והקמת מעבדה ייחודית לפענוח בדיקות קורונה בהתאם לפרוטוקול הבדיקה של משרד הבריאות.
בסמוך לטרמינל 3 (הפועל באופן בלעדי) יוקם שטח ייעודי עבור נוסעים היוצאים מהארץ, בו יוקמו במסגרת המכרז עמדות לקיחת דגימה מנוסעים באמצעות "דרייב אין" היישר מהרכב. הנוסעים היוצאים לחו"ל יגיעו לצורך הבדיקה כ 72 שעות טרם הטיסה ללקיחת דגימה ובהתאם להנחיות המתבקשות בכל מדינה ומדינה.
בהנחיית שרת התחבורה רגב ובהתאם לסיכום עם משרד הבריאות, הזוכה במכרז לא יוכל להשתמש במעבדה קיימת המבצעת בדיקות עבור משרד הבריאות לרבות השימוש בכוח אדם, ציוד מטושים וחומרים כימים המשמשים את מערך הבדיקות של משרד הבריאות. והוא יחויב בהקמת המעבדה והמערך באופן עצמאי, ושימוש בכ"א וציוד ייעודים למערך. מעבדת הקורונה בנתב"ג תאפשר לנוסעים היוצאים לחו"ל בדיקות על פי הדרישות השונות להן הם נדרשים במדינות היעד (בדיקה PCR )
נוסעים נכנסים לארץ יוכלו לבצע בנמל התעופה בן גוריון בדיקת PCR במעבדת הקורונה. הזוכה במכרז יתחייב במתן תשובה תוך פרק זמן של עד 14 שעות גם לנוסעים הנכנסים לישראל. במסגרת המכרז יוכלו להשתתף מציעים להם יכולת הקמת מעבדה וכן גורם שיציג הסכם חתום עם גורם המפעיל מעבדה מורשית או גורם המפעיל בעצמו מעבדת קורונה.
המכרז להפעלת מערך הבדיקות הינו למשך 3 שנים רצופות עם תקופת הארכה לשנתיים נוספות. במצב בו יפחת הביקוש לבדיקות קורונה מכל סיבה שהיא (מציאת חיסון או כל אמצעי אחר) יהיו רשאים הצדדים להפסיק את ההתקשרות.
המכרז יכלול אפשרות הרחבה לנמל התעופה "רמון" ולכלל המעברים למעבר נוסעים בניהול רשות שדות התעופה. כמו כן קיים במכרז סעיף המאפשר הפסקת התקשרות או שינוי בצורת הבדיקה כפי שיאושר על ידי הרשויות. כמו כן רשות שדות התעופה לא תגבה דמי זיכיון על השימוש בשטחי המעבדה בכדי להוזיל עלויות לנוסעים. במכרז הוכנס סעיף תחרותי על המחיר לצרכן.
נמלי התעופה רמון ונתב"ג פועלים כבר היום על פי כלל הנחיות התו הכחול אותם אישר משרד הבריאות.
שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, ח"כ תא"ל מיל' מירי רגב אמרה היום: אנו נערכים לביצוע בדיקות הקורונה בנתב"ג ובכפוף למתווה הסופי שיאושר על ידי ועל ידי שר הבריאות יולי אדלשטיין ובשיתוף עם שר החוץ גבי אשכנזי. אין ספק שהתעופה הישראלית חייבת לחזור. כזכור, קיבלתי לכך אור ירוק מראש הממשלה ואנו ממשיכים בהיערכותנו להפעלת התעופה הישראלית. עם הסיכום על המתווה נציג אותו לציבור על מנת שכל אחד יוכל להחליט באשר לנסיעות לחו"ל בתקופת הקורונה, בהתאם לדרישות שייגזרו ממתווה התעופה המאושר".