וויזאייר מודיעה על פתיחת הקוים הראשונים שיחזרו לפעילות החל מ-1 במאי: תל אביב-וינה ותל אביב- לונדון.
החברה הכריזה כי 20 קווים מוינה ומלונדון ואליהם, יחזרו לפעילות ויפעלו בהתאם להנחיות ואמצעי הזהירות המרביים.
וויזאייר תקפיד על שמירת מרחק ואי מגע ומבקשת מהנוסעים לטפל בתהליכים הכוללים בין השאר: צ'ק אין, כבודה ורכישות על המטוס באתר האון ליין והטיסה תהיה ללא שימוש במזומנים.
צוות המטוס יענוד מסיכות וכפפות ויחלק מגבוני חיטוי לנוסעים.
יחד עם ההצהרות החגיגיות, חשוב לציין שכל הפעלות הקווים עדיין כפופות לאישורים רגולטוריים בישראל.
כמו כן החברה מדגישה כי תחדש את טיסותיה בתנאי שלא יוכרזו מגבלות נוספות על ידי הממשלה.
מדיניות החברה ממשיכה בגמישות בהזמנת הכרטיסים,טיסה שהוזמנה ולא התבצעה ע"י החברה,תזכה את הנוסע בכרטיס טיסה חדש ברגע שיחזרו הטיסות בפועל ובאישור הממשלה. באפשרות הנוסע לבחור בהחזר כספי,או זיכוי 120% מסך הכרטיס שרכש.
בנוסף,ניתן להוסיף שדרוג במחיר סמלי לכרטיס “flexible”, המאפשר ביטול ודחיה למועד אחר גם אם הלקוח החליט לא לטוס,וגם אם הטיסה מתבצעת. חפשו את הכרטיסים עם הסימון “flexible tickets” בקישורים המצורפים לאפשרות זו.האפשרות ניתנת בכל האתרים המצורפים,ולא חובה לבצע את ההזמנה באתר של וויז אייר.
אם המחיר עלה בתאריך המבוקש-נסו להזיז יום קדימה או יום אחורה-המחירים המוזלים הם כמעט בכל תאריך בחודש יוני
פורסם בתאריך
חברת תעופה
סוג טיסה
פורסם בתאריך
חברת תעופה
סוג טיסה
פורסם בתאריך
חברת תעופה
סוג טיסה