תפריט
צייד הטיסות

420$ או 840$? הפער החריג במחירי הטיסות ללונדון

מבזקים לכל המבזקים
טיסות זולות ללונדון הזמינו מראש לפני עליית המחירים

קרדיט לתמונה: Pixabay

בדיקת צייד הטיסות מציגה פער של פי שניים בין המחירים הממוצעים לטיסות ללונדון בדצמבר. בזמן שבחלק מהחברות המחירים עולים, בארקיע נרשמת דווקא ירידה לעומת נובמבר.

מי שיטוס ללונדון בדצמבר עשוי לשלם יותר מאשר בנובמבר – אבל התמונה משתנה משמעותית בין חברות התעופה. מנתוני בדיקה של אתר צייד הטיסות עולה כי הפער בין המחירים הממוצעים שנמצאו לדצמבר מגיע לכ-420 דולר לנוסע, בטיסות הלוך ושוב במחלקת תיירים, ללא מזוודה לבטן המטוס.

בקצה הזול של הבדיקה נמצאת וויז אייר, עם מחיר ממוצע של כ-420 דולר בדצמבר. בקצה היקר נמצאות טיסות המשווקות על ידי וירג'ין אטלנטיק ומופעלות על ידי אל על, עם ממוצע של כ-840 דולר. מדובר בפער של פי שניים בין הממוצעים שנמצאו באותו חודש, אם כי אין מדובר בהכרח בטיסות בתאריכים זהים.

לפי הבדיקה, המחיר הממוצע הכולל לנוסע עולה מכ-530 דולר בנובמבר לכ-640 דולר בדצמבר – התייקרות של כ-21%. אלא שהנתון הזה מסתיר מגמות מנוגדות.

בארקיע, למשל, המחיר הממוצע דווקא יורד מכ-530 דולר בנובמבר לכ-450 דולר בדצמבר, ירידה של כ-15%. בוויז אייר כמעט שאין שינוי, מכ-425 דולר לכ-420 דולר, וגם בישראייר נרשמת ירידה קלה, מכ-615 דולר לכ-600 דולר.

מנגד, בבריטיש איירווייז עולה המחיר הממוצע מכ-565 דולר בנובמבר לכ-720 דולר בדצמבר – עלייה של כ-27%. באל על נרשמת התייקרות מכ-595 דולר לכ-655 דולר, ובטיסות המשווקות על ידי וירג'ין אטלנטיק עולה הממוצע מכ-695 דולר לכ-840 דולר.

גם בנובמבר ניכרים הבדלים: בין הממוצע הנמוך ביותר בבדיקה, כ-425 דולר בוויז אייר, לגבוה ביותר, כ-695 דולר בטיסות המשווקות על ידי וירג'ין אטלנטיק, מפרידים כ-270 דולר לנוסע. בדצמבר מתרחב הפער לכ-420 דולר.

במונחים של ארבעה כרטיסים, הפער בין ממוצעי דצמבר מסתכם בכ-1,680 דולר. זהו חישוב הממחיש את היקף ההבדלים שנמצאו בבדיקה, ולא השוואה בין שתי הצעות להזמנה משפחתית מסוימת.

הנתונים מציגים אפוא שוק שנע בשני כיוונים: בחלק מהחברות דצמבר מתייקר בעשרות ואף במאות דולרים לנוסע, ואילו באחרות המחיר נשאר יציב או יורד. העלייה בממוצע החודשי אינה משקפת את כל האפשרויות שנמצאו לטיסות ללונדון.

הנתונים מבוססים על בדיקת צייד הטיסות לנובמבר ודצמבר 2026. המחירים הם ממוצעים לנוסע, הלוך ושוב במחלקת תיירים, ללא מזוודה לבטן המטוס, ומשקפים את המחירים שנמצאו במועד הבדיקה. המחירים והזמינות עשויים להשתנות. הטיסות המשווקות על ידי וירג'ין אטלנטיק שנכללו בבדיקה מופעלות על ידי אל על.

✈️ לצוד את הטיסה המשתלמת ביותר

🔗 להצטרפות לקבוצות הווטסאפ

לקבלת עדכונים ישירות בוואטצאפ

האם הכתבה עניינה אותך?

מסביב לעולם אולי יעניין אותך גם

© 2026 צייד הטיסות | טיסות זולות וחדשות תיירות. All rights reserved.